Skip to main content

VVS Privat

Hos Polar VVS-københavn tilbyder vi landets bedste og hurtigste VVS-service til kun 650 kr inkl. moms i timen.

ML VVS-København er din professionelle VVS-Service Montør

Står du med et akut VVS-problem, så står du ikke alene – Vi rykker ud og hjælper dig på alle tider af døgnet.

Problemer med vand, varme og sanitet opstår også, når man mindst venter det. Som regel har man ikke planlagt et sprunget vandrør, ligesom manglende varme sjældent kommer særligt belejligt.

ML VVS-københavn tilbyder landets billigste og bedste service.

Polar VVS-københavn er et godt og solidt VVS firma, hvor kvalitet og troværdighed er i højsædet. Vi lægger meget vægt på at levere et flot og veludført stykke VVS arbejde og netop dette tror vi på, der er vejen til tilfredse og tilbagevendende kunder. Og når vores kunder er tilfredse, er vi tilfredse.

Ring til os her

VVS-service: Kvalitetsservice til landets bedste priser

Timepris 650,- kr. inkl. moms

Vi garanterer at vi har landets bedste priser, for hos os er timeprisen 650 kr. inkl. moms. Desuden så er VVS-services 100% fradragsberettiget, hvilket betyder at du kan fratrække hele beløbet i din skattemappe.

Når du skal fratrække dit håndværkerfradrag er det vigtigt at du betaler elektronisk, det vil sige at du overfører fra din bankkonto til Polar VVS-københavns bankkonto, ellers er det ikke muligt at gøre brug af håndværkerfradraget. Et håndværkerfradrag udgør 33% af den samlet regnings pris.

Ring til os her

Bestil en VVS-service hos Polar VVS-København

Står du med et VVS problem – eller har du nogle spørgsmål?

Hos Polar VVS kommer vi gerne og løser dine VVS problemer og rådgiver dig altid i den bedste løsning. Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe. Vores telefoner er altid døgn bemandet.

tlf. +45 70 60 55 56