Skip to main content

VVS Lyngby service til Private og Erhverv

VVS København

VVS københavn tilbyder landets billigste og bedste service.

Polar VVS København er et godt og solidt VVS firma, hvor kvalitet og troværdighed er i højsædet. Vi lægger meget vægt på at levere et flot og veludført stykke VVS arbejde og netop dette tror vi på, der er vejen til tilfredse og tilbagevendende kunder. Og når vores kunder er tilfredse, er vi tilfredse.

AKUT DØGNSERVICE

Står du pludselig med et akut problem? Hos Polar VVS-københavn er vores vagt telefon altid tilgængeligt 24 timer i døgnet og året rundt.

VVS-ERHVERV

Lad os være din nye samarbejdspartner, så garanterer vi at du får den bedste VVS-service på markedet med en masse fordele.

VVS-PRIVAT

Hos Polar VVS København står vi altid klar overfor nye VVS opgaver. Med mere end 10 års erfaring så håndtere vi alle slags VVS-opgaver.

Det siger vores kunder

Vores kunder er det vigtigste for os. Derfor sætter vi stor pris på den feedback de giver. Læs hvad de siger nedenfor – og lav endelig selv en anmeldelse over dine oplevelser med Polar VVS-København.

Lasse ThygersenAmager

Tusind tak. Jeg er meget glad for den hjælp i gav. Jeg ringede på dagen ved en 12 tid og de kunne komme inden den blev 16.

Jonas JessStorkøbenhavn

Jeg havde brug for en akut VVS'er, da mit køkkenarmatur fik en skade - De vejledte mig i hvordan man kunne lukke for vandet under vasken gratis og kom ud dagen efter.

Maria KristineØsterbri

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til ML VVS. De er både hurtige og rimelige med deres priser uden skjulte gebyrer.

Kenneth HansenBrønshøj

Nu har jeg for første gang bestilt en VVS til montering af vaskemaskine i mit bryggers. Det blev kun 430 kr. Det er en god pris da de også kunne komme allerede dagen efter.

VVS-service: Kvalitetsservice til landets bedste priser

Timepris 650,- kr. inkl. moms

Vi garanterer at vi har landets bedste priser, for hos os er timeprisen 650 kr. inkl. moms. Desuden så er VVS-services 100% fradragsberettiget, hvilket betyder at du kan fratrække hele beløbet i din skattemappe.

Når du skal fratrække dit håndværkerfradrag er det vigtigt at du betaler elektronisk, det vil sige at du overfører fra din bankkonto til Polar VVS-københavns bankkonto, ellers er det ikke muligt at gøre brug af håndværkerfradraget. Et håndværkerfradrag udgør 33% af den samlet regnings pris.

Få et gratis tilbud

VVS Lyngby service: Privat & Erhverv

Vi står ved vores arbejde

Hos Polar VVS København er kvalitet og service den højeste prioritet. Netop derfor holder vi altid en tæt kontakt til vores kunder, så I altid er klar over hvad vi planlægger at udføre hos jer og hvad prisen vil være.

Ring uforpligtende

VVS Lyngby service: Bestil en service nu

Står du med en VVS udfordring – eller har du nogle spørgsmål?

Hos Polar VVS kommer vi gerne og løser dine VVS udfordringer og rådgiver dig altid i den bedste løsning. Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe. Vores telefoner er altid døgn bemandet.

tlf. +45 70 60 55 56