Skip to main content

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud af os?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig med en konkurrencedygtig pris indenfor 24 timer.

Hos Polar VVS kommer vi gerne og løser dine VVS udfordringer og rådgiver dig altid i den bedste løsning. Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe. Vores telefoner er altid døgn bemandet.

Vores telefoner er altid døgn bemandet.

tlf. +45 70 60 55 56

  Det siger vores kunder

  Vores kunder er det vigtigste for os. Derfor sætter vi stor pris på den feedback de giver. Læs hvad de siger nedenfor – og lav endelig selv en anmeldelse over dine oplevelser med Polar VVS-København.

  Lasse ThygersenAmager

  Tusind tak. Jeg er meget glad for den hjælp i gav. Jeg ringede på dagen ved en 12 tid og de kunne komme inden den blev 16.

  Jonas JessStorkøbenhavn

  Jeg havde brug for en akut VVS'er, da mit køkkenarmatur fik en skade - De vejledte mig i hvordan man kunne lukke for vandet under vasken gratis og kom ud dagen efter.

  Maria KristineNørrebro

  Jeg giver mine varmeste anbefalinger til ML VVS. De er både hurtige og rimelige med deres priser uden skjulte gebyrer.

  Kenneth HansenBrønshøj

  Nu har jeg for første gang bestilt en VVS til montering af vaskemaskine i mit bryggers. Det blev kun 430 kr. Det er en god pris da de også kunne komme allerede dagen efter.

  SusanneHellerup

  Jeg oplever, at det er enormt trygt og troværdigt at handle med Vinduespudsning KBH. Jeg er rigtig glad for den aftale jeg har med dem om, at de skal pudse mine vinduer hver 9. uge - og så er det endda allerede klokken 07.00 om morgenen, så jeg ikke behøver møde senere eller tage tidligt fri. Det er virkelig god service!