Skip to main content

Akut VVS døgnservice

Står du pludselig med et akut problem? Hos Polar VVS-københavn er vores vagt telefon altid tilgængeligt 24 timer i døgnet og året rundt.

Akut VVS tilbydes til rimelige priser hos ML VVS København

Står du med et akut VVS problem, så står du ikke alene – Vi rykker ud og hjælper dig på alle tider af døgnet.

Problemer med vand, varme og sanitet opstår også, når man mindst venter det. Som regel har man ikke planlagt et sprunget vandrør, ligesom manglende varme sjældent kommer særligt belejligt.

Vores akut VVS vagt varetager alle akut VVS opgaver i forhold til vand, varme, ventilation og sanitetsteknik. Vi udfører dagligt reparationer på alle former for varme- og vandsystemer, herunder i en akut situation, hvor der skal findes en nødløsning.

Vores akut VVS døgnhjælp tager altid tlefeon på alle tidspunkter af dagen. Du kan ringe til vores akut VVS døgnhjælp på telefon 70 60 55 56, så vurderer vi hurtigt, hvad der er behov for. Alle forespørgsler er altid Gratis!

Akut VVS døgnservice

Ring til os her

Akut VVS døgnservice til DKs billigste udrykningspris

Har du brug for vores Akut døgnservice i tidsrummet 15.00-07.00 alle ugens dag, så kan du kontakte os direkte på 70 60 55 56 når problemet opstår eller du kan skrive en mail til kontakt@polarvvs.dk, mails bliver besvaret indenfor 1 time i vagt udkalde timerne.

Vores vagtudkald timepris er 2000 kr. ekskl. moms. Se mere om vores priser her.

Ring til os her
VVS-PRIVAT

Hos Polar VVS-københavn står vi altid klar overfor nye VVS opgaver. Med mere end 10 års erfaring så håndtere vi alle slags VVS-opgaver.

VVS-ERHVERV

Lad os være din nye samarbejdspartner, så garanterer vi at du får den bedste VVS-service på markedet med en masse fordele.

Bestil en Akut VVS-service hos Polar VVS København

Står du med et VVS problem – eller har du nogle spørgsmål?

Hos Polar VVS kommer vi gerne og løser dine VVS problemer og rådgiver dig altid i den bedste løsning. Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe. Vores telefoner er altid døgn bemandet.

tlf. +45 70 60 55 56